Login
Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen
Job Search Agents
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor Job Search Agents

Opdrachtgevers

Werving & Selectie

Baartman recruitment & advies bemiddelt in functies vanaf hbo werk- en denkniveau. Ons bestand bestaat uit professionals met een commerciële, marketing, communicatie, financiële of human resources achtergrond. Met alle kandidaten die wij aan opdrachtgevers presenteren heeft een uitgebreid intakegesprek plaatsgevonden. In dit intakegesprek besteden wij niet alleen aandacht aan opleiding en werkervaring maar ook aan wensen en ambities ten aanzien van de (nabije) toekomst om een optimale match voor de lange termijn te kunnen maken. Cultural fit, passie en intrinsieke motivatie zijn voor ons de belangrijkste selectiecriteria.
Desgewenst kunnen wij een psychologisch onderzoek of een assessment verzorgen.Voorafgaand aan iedere procedure maken wij graag kennis met onze opdrachtgever om de organisatie te leren kennen en de functie persoonlijk door te spreken.

Professioneel werven voor het MKB

Als MKB ondernemer moet je van veel markten thuis zijn terwijl je het liefst met je specialisme bezig bent. Het werven van personeel is voor veel MKB ondernemers iedere keer weer een uitdaging. Hoe stel je een wervende tekst op? Waar ga je adverteren en waar haal je de tijd vandaan om de reacties te beoordelen en kandidaten uit te nodigen en af te wijzen? Hoe haal je het maximale uit een gesprek en sluit je het aannemen van de verkeerde medewerker zoveel mogelijk uit?
Baartman recruitment & advies neemt u bovenstaande graag (deels) uit handen. Interesse? Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken.  

Assessments

Het aanstellen van een nieuwe medewerker is een belangrijke beslissing. Als bedrijf investeer je in mensen en wil je graag voor langere tijd profijt hebben van deze investering. Het zinvol deze beslissing te onderbouwen met een assessment. Een assessment levert waardevolle informatie op over de persoonlijkheid, capaciteiten en het ontwikkelpotentieel van de (nieuwe) medewerker. Met deze informatie ben je beter in staat het maximale uit medewerkers te halen en daarmee talent te behouden en het bedrijfsresultaat te vergroten.

Baartman recruitment & advies biedt assessments aan vanaf operationeel niveau tot en met directieniveau. Deze assessments zijn vooral gericht op:
• Selectie (past de functie bij de persoon);
• Ontwikkel- en potentieel inschatting;
• Opleiding- en trainingsvraagstukken;
• Het analyseren van teamprestaties.

Baartman recruitment & advies werkt samen met gecertificeerde assessoren. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via 06-29072705.