Login
Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen
Job Search Agents
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor Job Search Agents

Kandidaten

Baartman recruitment & advies komt graag in contact met talentvolle en ambitieuze kandidaten die minimaal over een hbo werk- en denkniveau beschikken en werkzaam zijn binnen de vakgebieden sales, marketing, communicatie, financiën en human resources.

Wij selecteren sollicitanten vooral op authenticiteit en eigenheid. We vinden het belangrijk dat je, voordat je solliciteert op één van onze vacatures of een open sollicitatie stuurt, je goed hebt nagedacht wie je bent, wat je kunt en wat je zoekt. Bij het lezen van je cv willen wij je kunnen "voelen".

In de gesprekken die wij met kandidaten voeren zal vooral de persoonlijkheid en de wensen en ambities centraal staan. Cultural fit, passie en intrinsieke motivatie vormen voor ons de belangrijkste selectiecreteria. Kandidaten die zelfbewust, ondernemend, proactief en intelligent zijn en vooral plezier in hun werk willen hebben, zijn van harte welkom.

Mocht je geen passende functie op onze website vinden stuur dan een open sollicitatie of maak een account aan op onze website zodat je een search agent kunt aanmaken om op de hoogte gehouden te worden van alle nieuwe vacatures binnen jouw vakgebied.
 

Hulp nodig bij solliciteren?

In samenwerking met Marianne Elken van Elken Talent (www.elkentalent.nl) organiseren wij iedere laatste vrijdag van de maand gratis inloopspreekuur van 16.00 - 18.00 uur! Heb je vragen over persoonlijke ontwikkeling, werk, loopbaan, opleiding, slim solliciteren en de inzet van social media? We helpen je graag in het zadel.

Waar: Nevelgaarde 40 in Nieuwegein.

Als je je aanmeldt en vantevoren je cv en eventuele vraag mailt dan kunnen wij ons voorbereiden. Mail je cv en vraag naar info@baartmanrecruitment.nl.